Aruba

Aruba

vrijdag 25 februari 2011

Vervolg van de werkweek

Welkom terug allemaal!

Allereerst verontschuldig ik mij omdat ik gisteren geen blogbericht heb geplaatst.
Dit had verschillende redenen waaronder het regelmatige uitvallen van de internetverbinding wat een zéér groot probleem is!

De afbeeldingen die beloofd had er gisteren op te plaatsen zal ik er vandaag op zetten, helemaal onderaan.

Gisteren was weer hier niet echt schitterend, in de voormiddag was het half bewolkt en waaide het redelijk hard maar dat was niets vergeleken met wat er in de namiddag is uitgevallen!
Rond 2uur in de namiddag is het hier verschrikkelijk hard beginnen regenen waardoor de straten echt bijna letterlijk onder water kwamen te staan, aangezien ze hier niet zoiets als riolering hebben zoals wij hebben in België. Tegen de avond aan was het gelukkig over maar deze morgen begon het weer bewolkt met een hevige stortbui, die gelukkig is overgetrokken en veranderd is in een stralende zon met een beetje lichte bewolking maar dat stoort me niet zo!

Gisteren heb ik enkele uurtjes aan de website gewerkt die stilaan al wat vorm begint te krijgen. De website die ik moet maken voor Bon nochi drumi dushi maak ik in WebsiteTonight aangezien zij hier een domein op hebben gekocht voor een jaar..
Tussendoor heb ik enkele foto's van mijn studio genomen die ik dus onderaan dit blogbericht zal plaatsen.
In de namiddag zijn we samen met Karolien (onze begeleidster) een cocktail gaan drinken in de Moomba-Bar waar ook enkele van onze 'Buren', hier bij Sunshine Apartments, werken. Het is daar zeer gezellig met palmbomen en rieten hutjes om onder te zitten met een cocktail of een ander verfrissend drankje.
Ook hebben we een beetje rondgewandeld bij 'palm beach' waar veel winkels zijn, een paradijs voor de meisjes dus..

Na het verfrissende drankje terug naar onze studio/appartement, ons opfrissen en daarna iets gaan drinken met Frank Zaandam, de 'baas' van Nanouchka, in het gezellige Oranjestad.
Na een gezellige avond, met nog enkele kleine buien regen, naar 'huis' gegaan onze weg naar dromenland gevonden om aan een schitterende volgende dag te beginnen wat het vandaag zeker blijkt te zijn!

Vandaag is mijn plan nog enkele aanpassingen aan de website te maken en daarna een duik te gaan nemen in de zee, aangezien het goed weer blijkt te zijn!

Het wordt stilaan tijd om af te sluiten..
Ik hoop dat jullie het mij vergeven dat ik gisteren niets gepost heb op mijn blog maar het was niet volledig mijn schuld! ;-)

Nog een Prettige dag verder en tot morgen!
Ayo!