Aruba

Aruba

donderdag 3 maart 2011





Week 2 op Aruba!

Hey allemaal,

allereerst mijn excuses voor het lange wachten op een nieuw blog bericht maar het internet is hier niet schitterend + ik vergeet nogal veel om aan mijn blog te werken..
Hopelijk vergeven jullie mij..

Deze week was een week zoals elke andere.. Opstaan, werken, soms weggaan endan terug slapen..
En toch is er redelijk veel gebeurd!
Maandag had ik een afspraak met Olga, de baas van het project waar ik voor werk, wat echt een grappige afspraak was. We kwamen samen aan Coffe for U, een cafeetje juist buiten Oranjestad, dat nadat we er 1 drankje hadden gedronken ging sluiten omdat de 'Children and youth' parade er langs kwam..
Olga had blijkbaar nog veel te bespreken dus besloten we naar Palm Beach te gaan, waar veel terrasjes zijn en waar de parade ook niet ging langs komen.
Na het bespreken met mij, wat in het Nederlands verliep, begonnen zij en de andere 2 dames die er ook bij waren, ook 'hoge' functies binnen de organisatie, hun uitleg in het Papiaments tegen elkaar wat zeer onverstaanbaar was voor mij..
Dinsdag was een normale dag, niets speciaals gedaan dus hier valt weinig over te vertellen..
En gisteren, woensdag, had ik voor mezelf besloten om niet al te veel werk te doen en ben ik om half 3 naar het strand vertrokken waardoor ik deze morgen vroeger ben op gestaan om de 'verloren' tijd van gisteren in te halen vandaag. 's Avonds ben ik met Vanessa iets gaan drinken in Oranjestad want Nanouchka had een afspraak met Frank, haar stagebegeleider. We hebben een gezellige rustige avond gehad. Toen we aan onze studio kwamen heb ik nog naar een film gekeken en ben ik vroeg in bed gekropen aangezien ik vandaag er vroeger uit moest dan anders. ;-)

Vandaag ga ik er een stevig tegenaan gaan en hard werken aangezien ze verwachten dat de website tegen woensdag volledig af is..

Vanaf nu zal ik elke dag mijn blog bijhouden zodat jullie beter kunnen volgen wat er zich hier allemaal afspeelt.
Dus ik zie jullie graag morgen terug!

Zonnige groetjes vanuit het warme Aruba!
Ayo!

Ps: Het weer is hier nog steeds hetzelfde: warm, licht bewolkt en een beetje wind. Het water van de zee is (denk ik) tussen de 20 en de 25°C, aangenaam temperatuurtje dus! ;-)